Tabbouleh på mitt vis

Publicerad 2014-01-27 18:45:00 i Recept - Mat,

 
Som ni märker älskar jag olika sorter av sallad. Speciellt sådana som kan stå några dagar i kylskåpet och som man enkelt kan ta fram när man ska käka. Nu i förkylningstider kom jag på att tabbouleh skulle passa bra, en c-vitaminkick. Gör extra mycket så har du sallad i flera dagar. 
 
Tabbouleh
 
ca. 500 g persilija
1 rödlök
ca 8 små tomater
saft från 1 citron
ca 0,5 dl olivolja
1-2 dl couscous
salt 
 
Skär persilja fint, tärna tomat och hacka rödlöken. Blanda tillsammans med couscousen och häll på citronsaft och olivolja. Salta och blanda väl. Smaka av och tillsätt mer citronsaft eller salt om så behövs. 
 
 
Passar utmärkt till all typ av mat! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela