Tacopaj på sojafärs
Pajdeg
3 dl vetemjöl
150 g smör
3 msk vatten
Fyllning
500 g sojafärs
1 påse Organic Santa Maria Taco kryddmix
1 dl vatten
1 dl majskorn
cayennepeppar
Osttäcke
1 dl creme frache
1 dl grädde
1-2 pressade vitlöksklyftor
peppar & ost
mycket ost
Sätt ugnen på 225 grader.
Börja med pajdegen. Dela smöret i mindre bitar och mixa i en matberedare. Tillsätt vattnet och mjöl och fortsätt mixa tills det går ihop till en deg. Häll ut degen på ett mjölat bakbord och pressa ihop till en boll. Kavla ut så att den får plats i din pajform. Klä formen med pajdegen, snygga till kanterna och pricka sedan botten med en gaffel.
Förgrädda pajskalet i 8 minuter.
Stek under tiden sojafärsen i lite matolja. Tillsätt kryddmixen och vattnet. Låt koka in något. Ta stekpannan från plattan och vänd ner majskornen. Fyll pajskalet med färsmixen.
Blanda ihop samtliga ingredienser till osttäcket och bred ut över köttfärsen. Toppa gärna med paprika eller tomater om du har.
Grädda tacopajen i 30-40 minuter, eller tills den har fått en fin färg. Servera genast med en sallad!